Μπάσκετ: Επιμένουμε στη συγχώνευση

Αποφύγαμε μέχρι σήμερα να χρησιμοποιήσουμε τις σελίδες του δικτυακού μας χώρου ή τις στήλες των αθλητικών εφημερίδων, προκειμένου να προβάλουμε τις απόψεις μας επί των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν μετά τη συγχώνευση του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Α.Ε. ΤΑΥΡΟΣ στο αντίστοιχο τμήμα του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ.

Γνωρίζαμε ότι το αποτέλεσμα αυτής της μετριοπαθούς στάσης δεν θα ήταν πάντοτε ευνοϊκό για μας. Κάποιοι θα σχημάτιζαν την εντύπωση ότι ο Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ αθέτησε συμφωνηθέντα και ότι η Α.Ε. ΤΑΥΡΟΣ έχει δικαιολογημένα λόγους να διαφωνεί.

Δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Εξακολουθούμε να τηρούμε απόλυτα αυτά που έχουμε συμφωνήσει, ακόμη κι όταν δεχόμαστε απειλές, ότι όχι απλώς δεν θα αγωνιστούμε στη Β’ Εθνική μέσω της συγχώνευσης, αλλά ότι θα βρεθούμε στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Στις 29 Ιουλίου εξέπνευσε η προθεσμία της ΕΟΚ για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής. Το τοπίο σιγά-σιγά θα ξεκαθαρίσει. Περιμένουμε την απόφαση της Ε.Ο.Κ. Περιμένουμε επίσης τις αποφάσεις του Πρωτοδικείου και του ΑΣΕΑΔ στα οποία έχουμε προσφύγει. Η μάχη των εντυπώσεων, στην οποία δεν πήραμε μέρος, έχει τελειώσει. Θα εφαρμοστούν τώρα οι νόμοι και οι κανονισμοί.

Σεβόμενοι την αδαμάντινη 63χρονη ιστορία του ΕΣΠΕΡΟΥ, την οποία κάποιοι δεν σεβάστηκαν, θα δώσουμε κάποια στιγμή στη δημοσιότητα το ιστορικό της υπόθεσης, ώστε να μας κρίνει και η κοινή γνώμη, αφού από την ΕΟΚ, το Πρωτοδικείο και το ΑΣΕΑΔ έτσι κι αλλιώς έχουμε ήδη ζητήσει να κριθούμε.

Η προσοχή μας είναι τώρα στραμμένη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εφήβων (Λιτόχωρο, 9-13 Αυγούστου), όπου η ομάδα του ΕΣΠΕΡΟΥ θα διεκδικήσει πάλι, ύστερα από αρκετά χρόνια, την πανελλήνια διάκριση. Το μέλλον χτίζεται από αυτά τα παιδιά. Οι συγχωνεύσεις επιταχύνουν.

Θεματικές ενότητες: , ,

Απαντήστε