Τουρνουά Ακαδημιών: Ανακοίνωση Επιτροπής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKETBALL ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Μαΐου 2012, με μεγάλη συμμετοχή που έκανε το κλειστό του «ΕΣΠΕΡΟΥ» να φαίνεται πολύ μικρό για τις ανάγκες μιας τέτοιας εκδήλωσης, ολοκληρώθηκε το «1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKETBALL ΥΠΟΔΟΜΩΝ» που συνδιοργάνωσαν για πρώτη φορά ο Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.

Σε ένα μπασκετικό περιβάλλον, την Κυριακή το απόγευμα έγιναν οι αγώνες all-star, οι διαγωνισμοί δεξιοτήτων, ελεύθερων βολών, διπόντων και τριπόντων και ακολούθησαν οι βραβεύσεις των ομάδων και των μικρών αθλητών. Στις ομάδες απενεμήθησαν έπαθλα, διπλώματα και κύπελλα, στους δε αθλητές τους αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των άλλων, ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. κ. Γιάννης Παλάτος καθώς και οι δυο αντιπρόεδροι κύριοι Βαγγέλης Λυμπεράτος και Γιάννης Μακρής. Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν με μηνύματά τους ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του δήμου Καλλιθέας κ. Γεώργιος Μαργωμένος.

Η επιτυχία του τουρνουά basketball υποδομών ανήκει σε όλους τους Συλλόγους που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, αλλά περισσότερο ανήκει στους αθλητές όλων των ηλικιών που πήραν μέρος σε αυτό.

Εμείς από την επιτροπή πρωταθλήματος του τουρνουά basketball υποδομών αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία του, τον Δήμο Καλλιθέας για τη φιλοξενία του στο κλειστό του «ΕΣΠΕΡΟΥ», τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» για την αμέριστη αρωγή του στο τουρνουά και τέλος τους χορηγούς της τελετής λήξης για την χαρά που πρόσφεραν στα παιδιά με τα πλούσια δώρα τους. Σας ενημερώνουμε ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα προσπαθήσουμε για την ακόμα καλύτερη διεξαγωγή του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους μικρούς αθλητές που πήραν μέρος στο τουρνουά καθώς και στους διαιτητές που μόχθησαν για την άρτια κάλυψη όλων των αγώνων.

Σας ευχαριστούμε και την επόμενη αγωνιστική περίοδο σας περιμένουμε στο «2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKETBALL ΥΠΟΔΟΜΩΝ»

για την επιτροπή πρωταθλήματος

Γιάννης Μπίρης & Μπισσάρα Ομπέϊντ

Θεματικές ενότητες:

Απαντήστε