1943-2013: Καλλιθεάτες γράφουν στον Δήμαρχο για το γήπεδο του ΕΣΠΕΡΟΥ

Στις 11 Ιουνίου στάλθηκε από Καλλιθεάτες, μέλη και φίλους του ΕΣΠΕΡΟΥ, η παρακάτω επιστολή προς τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Ασκούνη, η οποία κοινοποιήθηκε και στο esperos.com για δημοσίευση:

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Πληροφορηθήκαμε ότι τελικά έγινε η συνάντηση που τόσο επιδίωκε ο Ίκαρος, με ανθρώπους της Διοίκησης του σωματείου τους, μαζί σας. Σκοπός της συνάντησης ήταν να προχωρήσουν κάποια έργα στο κλειστό του ΕΣΠΕΡΟΥ, όπως τα επιθυμεί ο όψιμος Καλλιθεάτικος σύλλογος. Στο σημείο αυτό πρέπει να σας θυμίσουμε ότι ο εν λόγω σύλλογος (ΙΚΑΡΟΣ) προτού καταλήξει στην πόλη μας, περιπλανήθηκε σε διάφορους δήμους και αφού δεν βρήκε πουθενά στέγη, βαφτίστηκε ΙΚΑΡΟΣ Καλλιθέας, ο ιδρυτής του δε, καμία σχέση δεν έχει με την Καλλιθέα μας.

Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό, προσπάθησε με πλάγιο τρόπο να μπει στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας. Απορρόφησε!!! τον ΕΣΠΕΡΟ, τάζοντας λαγούς και πετραχήλια, σε γενικές συνελεύσεις τις οποίες μετέτρεψε σε παρωδία, παραπλανώντας την τότε Διοίκηση του ΕΣΠΕΡΟΥ και όχι μόνο. Πολλά μέλη του ΕΣΠΕΡΟΥ, θεωρούσαν ότι έχουν να κάνουν με σοβαρό άνθρωπο, ονειρεύτηκαν ότι ανατέλλουν νέες λαμπρές ημέρες για το σύλλογο.

Γρήγορα όμως έπεσαν οι μάσκες και αφού πλιατσικολόγησε το έμψυχο υλικό του συλλόγου, αφού καπηλεύτηκε για ένα χρόνο την αίγλη του ονόματος του ΕΣΠΕΡΟΥ, χωρίς να δώσει λόγο πουθενά, απλά γιατί έτσι του γούσταρε, τα πέταξε όλα στα σκουπίδια και άφησε τον ιστορικότερο σύλλογο της Καλλιθέας (70 χρόνια ζωής) στα κρύα του λουτρού.

Και τώρα ζητάει το γήπεδο. Ας πάει να μάθει ο αθλητικά ανιστόρητος πώς φτιάχτηκε αυτό το γήπεδο, ποιοι τρέξανε, παλέψανε, ματώσανε, και μετά ας εγείρει απαιτήσεις.

Πιστεύουμε κ. Δήμαρχε ότι ξέρετε πολύ καλά τι επιδιώκουν οι Αγγελόπουλοι & ΣΙΑ: Να βολευτούν θέλουν, να πάρουν το γήπεδο και σιγά σιγά από κλειστό του ΕΣΠΕΡΟΥ να γίνει κλειστό του ΙΚΑΡΟΥ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ας συνεχίσει λοιπόν την περιπλάνησή του στη ΧΑΛΚΙΔΑ, με την οποία όπως ακούγεται έχει έρθει ήδη σε συμφωνία, ή σε όποια άλλη πόλη θέλει. Συνηθισμένος είναι άλλωστε. Κορόϊδα φαίνεται δεν βρίσκει!

Φίλοι και μέλη του Π.Ο.Κ ΕΣΠΕΡΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΜΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΡΙΣΤΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΡΟΥΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΜΑΡΘΑ ΜΠΟΥΡΑΝΗ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΝΑΒΙΤΣΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΡΑΝΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΙΑΚΟΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΛΙΛΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *