Επανόρθωση ανακριβούς δημοσιεύματος

Στην εφημερίδα “Φως των Σπορ” και στη στήλη «Ο Φρουρός της Αχαϊας» (συντάκτης κ. Μίλτος Σπυρόπουλος) δημοσιεύθηκε σήμερα Τετάρτη 21 Ιουνίου η παρακάτω επανόρθωση (οι υπογραμμίσεις δικές μας):

«Η στήλη με ιδιαίτερη ικανοποίηση έλαβε εγγράφως τις προτάσεις που κατέθεσε πρόσφατα ο Έσπερος Καλλιθέας για τις αναδιαρθρώσεις των Εθνικών κατηγοριών της ΕΟΚ από τη σαιζόν 2007 και μετά. Πρόκειται για ένα πεντασέλιδο υπόμνημα, που έχει να κάνει με όλο το φάσμα των Εθνικών κατηγοριών, με συγκεκριμένες και αναλυτικές προτάσεις από τον αθηναϊκό σύλλογο.

Ανεξάρτητα δε με το αν οι προτάσεις αυτές περικόπτουν θέσεις από την εκπροσώπηση της επαρχίας, που δεν συμπλέει με το γενικότερο πνεύμα και τη φιλοσοφία της ΕΟΚ κι αυτό σχολιάσαμε εμείς, εν τούτοις δεν παύει να πρόκειται για μια αξιόλογη κίνηση, που καλό θα ήταν να είχαν ακολουθήσει και άλλα σωματεία του αθλήματος από την Αθήνα, και όχι μόνο, αφού μόνο με τέτοιες πρωτοβουλίες μπορεί να προκύψει στο τέλος κάτι καλό για το μπάσκετ και την περαιτέρω ποιοτική του βελτίωση, που είναι το βασικό ζητούμενο”.

Το θέμα ξεκίνησε με ανακριβές δημοσίευμα στην ίδια στήλη το Σάββατο 17 Ιουνίου, σε απάντηση του οποίου υπήρξε επιστολή προς την εφημερίδα, που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου (βλέπε επόμενο άρθρο).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *