Διαιτητές Μπάσκετ Ανδρών: Περίεργα πράγματα ;

Διαιτητές του αγώνα ΕΣΠΕΡΟΣ – ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ ορίστηκαν οι κ.κ. Τραγάκης και Αντερριώτης.

Ο κ. Αντερριώτης διαιτήτευσε πριν από τρεις μέρες και τον αγώνα ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ – ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ, δίνοντας στους γηπεδούχους το δικαίωμα να του καταλογίζουν σφυρίγματα που τους οδήγησαν στην ήττα.

Ο ΕΣΠΕΡΟΣ, αν και είχε ΚΑΘΕ δικαίωμα, ΔΕΝ ζήτησε την εξαίρεση του κ. Αντερριώτη. Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή σε δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας αγώνα του ΓΚΥΖΙΑΚΟΥ μέσα σε τρεις μέρες δεν έχει σχέση με σκοπιμότητες.

Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΔΕΝ ζήτησε την εξαίρεση ΟΥΤΕ του κ. Τραγάκη, παρότι η “κουμπαριά” του είναι απολύτως γνωστή στον μικρόκοσμο του αθηναϊκού μπάσκετ.

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής «φλέγεται» φέτος, τόσο στην κορυφή όσο και στις χαμηλές θέσεις τις βαθμολογίας. Από τις 14 ομάδες, οι 4 διεκδικούν με σχεδόν ίσες πιθανότητες τον προβιβασμό και άλλες 6 προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Θα ήταν “ευχής έργο” αν αυτός ο δικτυακός χώρος δεν είχε λόγο να καταγγέλλει πάλι από την προσεχή Κυριακή το βράδυ “κορνίζες” και “κουμπάρους”. Τον αγώνα του 1ου γύρου προσπαθούμε ακόμη να ξεχάσουμε, για το καλό του ελληνικού μπάσκετ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *