Ποδόσφαιρο: Βρέθηκε η μπάλα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά χτες το απόγευμα ο γνωστός και τηλεοπτικά προβεβλημένος Καλλιθεάτης φίλαθλος κ. Δημήτριος Γαλάνης (γνωστότερος ως Μητσάρας) βρήκε τη μπάλα που είχαν χάσει οι Πατρινοί κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του χτεσινού αγώνα ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ 5-2 (0-2) και την παρέδωσε στον εξίσου γνωστό αλλά λιγότερο τηλεοπτικά προβεβλημένο πρόεδρο των φιλοξενουμένων,

Λέγεται ότι ο γνωστός ποινικολόγος ευχαρίστησε τον κ. Μητσάρα για την ακεραιότητα και ανιδιοτέλειά του, ενώ φέρεται ότι παρεμπιπτόντως δήλωσε, ότι διερευνά τη νομική δυνατότητα άσκησης αναίρεσης κατά του τελικού αποτελέσματος.

Πραγματικά, ίσως είναι παράνομο, καταχρηστικό, πρωτοφανές, πρωτάκουστο και αντίθετο με τους κανονισμούς που διέπουν το ποδόσφαιρο, να συνεχίζεται και να τελειώνει κανονικά (υποτίθεται) ένας αγώνας, όταν μια από τις δύο ομάδες έχει χάσει τη μπάλα για ένα ολόκληρο ημίχρονο και μάλιστα το δεύτερο.

Στην παραπάνω φανταστική εικονογράφηση, ο γραφίστας μας προσπάθησε να αποτυπώσει τα στοιχεία του μη διασταυρωμένου ρεπορτάζ, χρησιμοποιώντας αρχειακό υλικό, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο χωρίς επισήμανση πνευματικών δικαιωμάτων (copyright).

Θεματικές ενότητες:

Απαντήστε