2o Τουρνουά Υποδομών: Ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλήματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKETBALL ΥΠΟΔΟΜΩΝ

11 Ιουνίου 2013

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013, στις εγκαταστάσεις των υποδομών basketball του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. με πολύ μεγάλη συμμετοχή, ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά basketball υποδομών που συνδιοργανώνουν ο Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.

Σε ένα μπασκετικό περιβάλλον, στο κλειστό ‘Α. Βαρίκας’ και στο νέο κλειστό ‘Α. Κορωναίος’, έγιναν οι αγώνες all-star, οι διαγωνισμοί δεξιοτήτων, ελεύθερων βολών, διπόντων και τριπόντων και ακολούθησαν οι βραβεύσεις των ομάδων και των μικρών αθλητριών και αθλητών. Στις ομάδες απενεμήθησαν έπαθλα, διπλώματα και κύπελλα και στους μικρούς αθλητές αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των άλλων, ο Δήμαρχος της Νέας Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης καθώς και ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης ‘ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ’ του Δήμου Καλλιθέας, κ. Γεώργιος Μαργωμένος. Και στους δύο απενεμήθησαν τιμητικές πλακέτες για την πολύτιμη συνεισφορά τους στη διοργάνωση του τουρνουά αλλά και στον αθλητισμό της περιοχής.

Η επιτυχία του τουρνουά basketball υποδομών ανήκει σε όλους τους Συλλόγους που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, αλλά περισσότερο ανήκει στις αθλήτριες και στους αθλητές όλων των ηλικιών που πήραν μέρος σε αυτό. Εμείς από την επιτροπή πρωταθλήματος του τουρνουά basketball υποδομών αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία του και ιδιαίτερα τους χορηγούς της τελετής λήξης. Πρέπει δε να σας ενημερώσουμε ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα προσπαθήσουμε για την ακόμα καλύτερη διεξαγωγή του τουρνουά basketball υποδομών. Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης οφείλουμε σε όλους τους μικρούς αθλητές που πήραν μέρος στο τουρνουά καθώς και στους διαιτητές που μόχθησαν για την άρτια κάλυψη των περίπου 1.600 αγώνων που διεξήχθησαν στο πλαίσιο αυτού του τουρνουά.

Σας ευχαριστούμε και την επόμενη αγωνιστική περίοδο σας περιμένουμε στο 3ο τουρνουά basketball υποδομών καθώς και στην τελετή λήξης του που θα γίνει στην Καλλιθέα.

H Eπιτροπή Πρωταθλήματος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *