Μπάσκετ: "Έφυγε" ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ

Έφυγε την Κυριακή από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ, από τους πρωταγωνιστές της χρυσής ιστορίας του ΕΣΠΕΡΟΥ στο μπάσκετ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ τίμησε τη φανέλα με το αστέρι από το 1965 μέχρι το 1979.

Οι Εσπεριώτες εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του ΓΙΩΡΓΟΥ, τον οποίο θα διατηρούμε πάντοτε στην καρδιά και τη μνήμη μας.

Θα αποχαιρετίσουμε τον ΓΙΩΡΓΟ από το Νεκροταφείο Ζωγράφου την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 15.30.

Τιμώντας τη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ, το esperos.com αναδημοσιεύει τον χαιρετισμό του το 2003, με την τότε  συμπλήρωση 60 ετών ζωής του ΕΣΠΕΡΟΥ:

«Γυρίζω νοερά πίσω χρόνια πολλά, χρόνια αξέχαστα, χρόνια γεμάτα όνειρα, χρόνια χαρούμενα, με κοινό στόχο, με κοινό σκοπό, με κοινό προορισμό. Μια παρέα αγοριών στην Καλλιθέα, ο Πανάγος, ο Ταυρόπουλος, ο Κομνηνάκης, ο Μπακίρογλου, ο συχωρεμένος Καρυπίδης και άλλοι, διεκδικούσαμε με ψυχή, με πάθος, με δύναμη ένα καλύτερο αύριο, ένα γίγαντα ΕΣΠΕΡΟ, μια δυνατή Ελλάδα. Αμέτρητες οι χαρές, ανεπανάληπτες στιγμές, ο αγώνας για τον αγώνα, η νίκη για τη νίκη, όλοι για έναν και ένας για όλους. Αυτός ήταν ο ΕΣΠΕΡΟΣ της εποχής μου και τα παλληκάρια του ένα σώμα, μια ψυχή. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να ανέβει ακόμα πιο ψηλά, να γιγαντωθεί ακόμα περισσότερο, να ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας και μαζί του να νιώθω κι εγώ περήφανος, που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας, που ανήκω στην οικογένεια που λέγεται ΕΣΠΕΡΟΣ».

1966—1967: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ (όρθιος δεύτερος αριστερά) με τον ΕΣΠΕΡΟ Πρωταθλητή Παίδων Κέντρου 1967.

1968—1969: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ (δεύτερος αριστερά) με τον ΕΣΠΕΡΟ νικητή στο Τουρνουά Παίδων Ασλανίδη 1969.

1969—1970: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ (πρώτος αριστερά) με τον ΕΣΠΕΡΟ του Κώστα Αναστασάτου σε αγώνα του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας Κέντρου.

1971—1972: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ (πρώτος αριστερά στη δεύτερη σειρά ορθίων) μετά τη νίκη και τον προβιβασμό του ΕΣΠΕΡΟΥ στην Α’ Εθνική για πρώτη φορά.

1977—1978: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ (όρθιος πρώτος δεξιά) στην άνοδο του ΕΣΠΕΡΟΥ στην Α’ Εθνική για δεύτερη φορά.

1978—1979: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ (κάτω, στο κέντρο) με τον ΕΣΠΕΡΟ στην Α’ Εθνική για δεύτερη φορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *