Ποδόσφαιρο: Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ στη Β’ Εθνική !

Τα πιτσιρίκια της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, νικώντας καθαρά στο ντέρμπι κορυφής τον ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ με 3-1 (3-0 μέχρι το 87′), ξανάφεραν την ομάδα μας στη Β’ Εθνική ύστερα από απουσία ενός έτους, με το ασύλληπτο ρεκόρ των 23 νικών σε 32 αγώνες (10 νίκες σε 16 εκτός έδρας αγώνες).

Ακόμη πιο συγκλονιστικός από τον θρίαμβό τους, που τους ανέδειξε πρωταθλητές στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, ήταν ο τρόπος με τον οποίον οι παίκτες της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ πανηγύρισαν την επιτυχία τους.

Χόρευαν επί 15 λεπτά στο χορτάρι μετά τη λήξη του αγώνα, στη συνέχεια χόρευαν και τραγουδούσαν επί 30 λεπτά στα αποδυτήρια και στο τέλος βγήκαν έξω από το γήπεδο και πανηγύριζαν επί ακόμη 30 λεπτά αγκαλιά με τους φίλους της ομάδας.

Με τέτοια παληκάρια δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε. Ανέβαινε ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ανέβαινε ΕΣΠΕΡΕ ! Φέτος ήταν η χρονιά μας. Όλοι μαζί για ακόμα καλύτερες μέρες !

Στον αγώνα της KΑΛΛΙΘΕΑΣ συμπαραστάθηκε και η ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ, μαζί με τους εφόρους της και τον Πρόεδρο Δημήτρη Αγγελόπουλο, η οποία αποθεώθηκε όταν αναγγέλθηκε από τα μεγάφωνα.Θεματικές ενότητες:

Απαντήστε