Παρασκευή 30 Νοέ 2018: Αρχείο
 
Μπάσκετ ανδρών: Πώς θα πάμε στο γήπεδο του ΤΡΙΤΩΝΑ

Ο ΤΡΙΤΩΝ, που ιδρύθηκε το 1942, αγωνιζόταν αρχικά στο ανοιχτό του γήπεδο, Τήνου και Τρίτης Σεπτεμβρίου, μεταξύ πλατείας Βικτωρίας και Αγίου Μελετίου. Όταν το γήπεδο αυτό χάθηκε με την ανοικοδόμηση, ο ΤΡΙΤΩΝ μετακόμισε πέρα από την άκρη της Αγίου Μελετίου, μετά τις σιδηροδρομικές γραμμές, στο ανοιχτό γήπεδο της Παιδικής Χαράς της οδού Δυρραχίου στα Σεπόλια. Το γήπεδο αυτό αποτελεί και σήμερα τη φυσική του έδρα.

Στα Σεπόλια δεν υπάρχει κλειστό γήπεδο. Έτσι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο ΤΡΙΤΩΝ αγωνίζεται γηπεδούχος στο Κλειστό Γυμναστήριο Στρέφη του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Πουλχερίας 11, στον Λόφο του Στρέφη στα Εξάρχεια.

Για να πάμε στο Κλειστό Γυμναστήριο Στρέφη, ερχόμενοι από Συγγρού-Αμαλίας-Πανεπιστημίου (πάνω χάρτης) θα στρίψουμε δεξιά στη Χαριλάου Τρικούπη. Θα προχωρήσουμε για 750 μέτρα και θα στρίψουμε αριστερά στην Καλλιδρομίου. Θα περάσουμε τη Ζωοδόχου Πηγής και θα μπούμε με κλειστή δεξιά στροφή στο τέλος της Εμμανουήλ Μπενάκη, αρχίζοντας να κυκλώνουμε τον Λόφο του Στρέφη. Θα συνεχίσουμε να κυκλώνουμε μέσω Ειρήνης Αθηναίας και Πουλχερίας, φτάνοντας στο γήπεδο. Υπάρχει μικρός χώρος στάθμευσης στη συνέχεια της Πουλχερίας προς Έρσης.

Οι ερχόμενοι από Λεωφόρο Αλεξάνδρας και Αμπελοκήπους (κάτω χάρτης) θα στρίψουν δεξιά στο φανάρι της Μουστοξύδη προς οδό Ευελπίδων και Δικαστήρια, ύστερα αμέσως αριστερά στη Θερειανού και πάλι αριστερά στην Αρμένη Βραϊλα, για να διασχίσουν τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας από τα φανάρια, να βρεθούν στο προς Αμπελοκήπους ρεύμα της και να στρίψουν αμέσως δεξιά στην οδό Θεσπρωτέως, από την οποία θα συνεχίσουν στην οδό Βασιλείου Βουλγαροκτόνου. Μπαίνοντας στη Βουλγαροκτόνου, θα στρίψουν στην πρώτη γωνία δεξιά στην οδό Πουλχερίας και θα συνεχίσουν μέχρι το γυμναστήριο Στρέφη.

[30 Νοέ 2018]

Ενότητες:
Σχόλια [0] »