Πέμπτη 14 Μαρ 2019: Αρχείο
 
Μπάσκετ ανδρών: Κυριακή 17 Μαρτίου: ΕΣΠΕΡΟΣ – ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ

Nα ξυπνάμε σιγά-σιγά! Βάλθηκε να μας τρελάνει φέτος η ομάδα μπάσκετ ανδρών του ΕΣΠΕΡΟΥ.

Ξεκίνησε χάνοντας στο ΠΑΓΚΡΑΤΙ στην πρεμιέρα με το τελευταίο καλάθι του αγώνα.

Ακολούθησαν πέντε σερί νίκες, που έφεραν την ομάδα στην κορυφή.

Τότε έγινε «μπλακάουτ». Με αρνητικό σερί 1-7, φτάσαμε την τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου στις 6-8 νίκες, έχοντας πετύχει το δίμηνο αυτό μία μόνο νίκη με τον ΜΑΝΔΡΑΪΚΟ.

Κάπου εκεί «έσφιξαν τα γάλατα», η ομάδα ξαναπήρε μπρος και ακολούθησε νέο σερί 5-1. Φτάσαμε λοιπόν στο 11-9, με μοναδική ήττα στο διάστημα αυτό την εντός έδρας από την ΠΕΝΤΕΛΗ.

Κι εκεί που είπαμε «Δόξα σοι ο Θεός», χάσαμε από τον καταδικασμένο ΚΡΟΝΟ, αφού μάλιστα προηγηθήκαμε με 16, 12 και 11 πόντους στα τρία πρώτα δεκάλεπτα.

Τώρα τα πράγματα μπερδεύτηκαν πάλι. Ακολουθεί μια πεντάδα αγώνων, στην οποία ο ΕΣΠΕΡΟΣ παίζει εντός με τους τρεις πρώτους (ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ, ΤΡΙΤΩΝΑ, ΟΙΑΚΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ) και εκτός με ομάδες που κινδυνεύουν (ΜΑΝΔΡΑΪΚΟ, ΚΟΡΙΝΘΟ). Τα πράγματα δυσκολεύουν κι άλλο από το γεγονός, ότι κάποια προσεχή Τετάρτη θα επαναληφθεί, όπως ακούγεται, και ο νικηφόρος αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου με την ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ.

Αν λοιπόν δεν προσέξουμε, υπάρχει κίνδυνος να φτάσουμε στην 27η αγωνιστική όχι μόνο χωρίς επιπλέον νίκη, αλλά και με μια νίκη λιγότερη από σήμερα.

Για να μην παιχτεί η κατηγορία κορώνα-γράμματα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, πρέπει ΑΠΟ ΤΩΡΑ να σοβαρευτούμε ΟΛΟΙ, όσο είναι ακόμη νωρίς.

ΝΙΚΗ λοιπόν και ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ στα δύο προσεχή παιχνίδια στην έδρα μας με τους πρωτοπόρους! Για να τελειώσει η χρονιά ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ, όπως άρχισε.

[14 Μαρ 2019]

Ενότητες:
Σχόλια [0] »