60 χρόνια ΕΣΠΕΡΟΣ: Η Εκδήλωση

Η 60ή επέτειος της ίδρυσης του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ γιορτάστηκε σε εκδήλωση, που οργανώθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο “ΕΣΠΕΡΟΣ”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν από τον πολιτικό κόσμο ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γείτονας, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Πασχαλίδης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μπίστης, ο τ. Υπουργός κ. Ανωμερίτης, οι βουλευτές Β’ Αθηνών κκ. Κανελλόπουλος, Ανδρεουλάκος και  Καρράς και Α’ Πειραιώς κ. Φασούλας.

Παρευρέθηκαν επίσης σύσσωμη η δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Ασκούνη, εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, Αθλητικών Ενώσεων και αθλητικών σωματείων, παλαιοί αθλητές και αθλήτριες του ΕΣΠΕΡΟΥ, παλαιοί διοικητικοί παράγοντες, αθλητές, γονείς αθλητών, χορηγοί, μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Στο χώρο της εκδήλωσης λειτούργησε έκθεση φωτογραφιών, τροπαίων και κειμηλίων από την 60χρονη ιστορία του ΕΣΠΕΡΟΥ. Στα κειμήλια αυτά προστέθηκε από χθες και η φανέλα του Παναγιώτη Φασούλα, που την παρέδωσε στον σύλλογο με την παρακάτω ιδιόχειρη αφιέρωση:

Στον Π.Ο.Κ ΕΣΠΕΡΟ, τον πρώτο σύλλογο που με τίμησε ως αθλητή”.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν δύο βιβλία της ιστορίας του ΕΣΠΕΡΟΥ που κυκλοφόρησαν χθες: Το βιβλίο του παλαιού παράγοντα και μέλους του συλλόγου από το 1953 κ. Δημ. Χιουρέα “Κοινωνικές συνθήκες και αθλητισμός στην Καλλιθέα: Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ” και το βιβλίο – λεύκωμα του συλλόγου “1943 – 2003: Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ. 60 χρόνια ιστορίας”.

Τα βιβλία, που έγιναν χθες ανάρπαστα από τους Εσπεριώτες, θα διατίθενται πλέον από τα γραφεία του συλλόγου.