Δόξα Δράμας – Καλλιθέα 2–0

Πολύ πιο εύκολα απ’ ότι περίμενε, η Δόξα Δράμας επικράτησε της αδύναμης Καλλιθέας με σκορ 2-0, καθαρίζοντας από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση της νίης και χάνοντας και αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει ακόμη περισσότερο την διαφορά των τερμάτων.

Κακό ποιοτικά το παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι είχαν την ουσία και με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος πήραν χωρίς ιδιαίτερο κόπο το «τρίποντο».

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά, χωρίς κάποια φάση μπροστά από τις δύο περιοχές. Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Κουσκουνά, με πλασέ, στο 18’. Η Καλλιθέα προσπάθησε να απαντήσει στο 28’, με σουτ του Ταμπάκη, που έδιωξε δύσκολα ο Βούρας. Τα υπόλοιπα λεπτά, κύλησαν δίχως φάσεις, μέχρι το 45’, όπου η Δόξα έκανε δύο τα τέρματά της με κεφαλιά του Μπαϊκαρά.

Κακός ρυθμός και στο δεύτερο μέρος, χωρίς ευκαιρίες και ανύπαρκτο ρυθμό. Οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση του υπέρ τους σκορ, με την Καλλιθέα να μην μπορεί να απειλήσει. Στο 70’, ο Κουσκουνάς συνεργάστηκε με το Γεωργιάδη με το πλασέ του να περνάει λίγο άουτ. Ο επιθετικός της Δόξας έχασε και τετ α τετ στο 81’, καθώς νικήθηκε από τον Κουτογλίδη.

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Πεταυράκης, Γκότοβος, Όστοϊτς, Ριζογιάννης, Βιτλής (77’ Τζόκιτς), Γουνδουλάκης (56’Κάσες), Ματσούκας (63’ Γεωργιάδης), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Κουτογλίδης, Τζιτζικαλάκης, Παπαγγελής, Ντιακιτέ, Σεζάι (46’ Γκέτσι), Συριόπουλος, Μίγγος, Χοτζάλι, Παυλής (57’ Γλυνός), Ταμπάκης, Τσατσόπουλος (76’ Ζυγκερίδης).