Καλλιθέα-Αιολικός 0-0

Το βαθμό της ισοπαλίας πήρε ο Αιολικός στην έδρα της Καλλιθέας, μένοντας στο 0-0. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 8ο λεπτό για τον Αιολικό, όταν ο Λαμπράκης επιχείρησε ένα σουτ και ο Λαδάς μπλόκαρε. Η Καλλιθέα απάντησε στο 21′ σε κεφαλιά του Γκρόσιου, χωρίς να ανησυχήσει ο Κουμπάς. Ακολούθησε ένα μέτριο διάστημα, ώσπου ο Βουτσιώτης βγήκε τετ α τετ στο 40′ όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας, ο οποίος απέκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια.

Στην επανάληψη, ο Διαμαντίδης σούταρε από μακριά στο 52′ αλλά άστοχα. Παρότι ο Αιολικός ανέβασε την απόδοση του, δεν είχε καθαρό μυαλό και στο 77′ ο Βουτσιώτης σούταρε πάνω στον Λαδά, που κράτησε το μηδέν. Στην τελευταία καλή ευκαιρία του αγώνα, η Καλλιθέα λίγο έλειψε στο 83′ να κλέψει τη νίκη, αλλά η προβολή του Βασιλείου έφυγε πάνω από το δοκάρι.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Λαδάς, Βασιλείου, Γκρόσιος, Νικολακάκης, Τσώνης, Ζεζάι, Μακρυγιάννης (65′ Μαργαρώνης), Κώστας, Βασιλείου, Μπέλης, Βασιλειάδης.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απόστολος Στύλος): Κουμπάς, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός (56′ Σεφουλάι), Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης (90′ Τζόρνταν), Τσομπανέλης, Διαμαντίδης, Ποτουρίδης (83′ Παπαδόπουλος), Βουτσιώτης (87′ Καπταγιάννης), Λαμπράκης.

Διαιτητές: Πατεμτζής (Ηρακλείου), Νατσιόπουλος-Παύλος (Δυτικής Αττικής).