Στην 9η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής η ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας στο Δημοτικό Γήπεδο Χωράφας τον Άγιο Ιερόθεο, με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο με σκορ 0-0.

Σε ένα ματς με λιγοστές καλές ευκαιρίες και καλό ρυθμό μόνο ανά διαστήματα και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να «απειλήσουν» ιδιαίτερα τις αντίπαλες εστίες. Ενώ η ομάδα μας είχε αριθμητικό μειονέκτημα στο τελευταίο 25 λεπτο της αναμέτρησης, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καλτσά.

Μία καλή ευκαιρία είχε ο Άγιος Ιερόθεος στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όπου ο Λαδάς μπλόκαρε δυνατό πλασέ του Τσαρκάνι, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα, υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι από την ομάδα μας σε χέρι αμυντικού του Αγίου Ιεροθέου μέσα στη περιοχή.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Λαδάς, Βιδάλης, Παπαγγελής, Κρητικός, Καλύβας, Μουρελάτος, Βελέτης, Καλτσάς, Στούπης (86΄ Βασιλειάδης), Μακρυγιάννης (67΄ Μπέλης) και Μαρουκάκης (90΄ Καλημέρης).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Ρούμπης, Σιμάκος (81΄ Αποστόλου), Μανδαμαδιώτης, Μεταλλινός, Τσατσαρής, Μουκίδης, Τσαρκάνι, Ντάφλας, Κράσι (67΄ Μακρίδης), Βουτσιώτης (54΄ Κομνηνός) και Νομικός (54΄ Μπριστογιάννης).