Στην 12η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής η ομάδα μας υποδέχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας τον Ακράτητο, όπου και επικράτησε με σκορ 3-0.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι φίλαθλοι της Καλλιθέας απένειμαν τιμητική πλακέτα στον προπονητή της ομάδας μας, Νίκο Παντέλη, για την προσφορά του στον σύλλογο και επίσης τηρήθηκε 1΄ λεπτού σιγή στη μνήμη της μητέρας του Γενικού Γραμματέα του συλλόγου μας Γιώργου Παυλόπουλου, η οποία «έφυγε» από τη ζωή πριν λίγες μέρες.

Σε ένα «χορταστικό» πρώτο ημίχρονο, όπου η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή και τις φάσεις, δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες και καλό ρυθμό και πέτυχε τα τρία γκολ, που έφεραν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο δεύτερο ημίχρονο «έπεσε» λίγο ο ρυθμός, δημιουργήθηκαν βέβαια κάποιες καλές προϋποθέσεις για γκολ, τόσο από την ομάδα μας, όσο και από πλευράς Ακράτητου, αλλά δεν επετεύχθη κάποιο επιπλέον τέρμα.

Τα γκολ της αναμέτρησης ήταν τα εξής :

Στο 14΄ λεπτό, εκπληκτική συνεργασία Μακρυγιάννη, Μαρουκάκη και Στούπη, ο πρώτος με διαγώνια μπαλιά βρίσκει τον Μαρουκάκη, ο οποίος με τακουνάκι «σερβίρει» την μπάλα στον Στούπη, ο οποίος με ελεύθερο πεδίο πλάσαρε υπέροχα από κοντινή θέση μέσα στη περιοχή, κάνοντας το 1-0

Στο 37΄ λεπτό, ο Μαρουκάκης από την «άσπρη βούλα», νίκησε τον Καλαματιανό, ύστερα από υπόδειξη πέναλτι από σουτ του Παπαγγελή που σταμάτησε στο χέρι του Διονέλλη μέσα στη περιοχή, κάνοντας το 2-0.

Στο 45΄ λεπτό ο Μαρουκάκης «χτύπησε» για δεύτερη φορά, με ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στη περιοχή και με δυνατό πλασέ έστειλε τη μπάλα στη γωνιά του Καλαματιανού, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Λαδάς, Ντρούγκας, Παπαγγελής, Κρητικός, Καλύβας, Κώστας (57΄ Βελέτης), Καλημέρης (53΄ Βιδάλης), Καλτσάς, Στούπης, Μακρυγιάννης (69΄ Μπέλης) και Μαρουκάκης (83΄ Βασιλειάδης).

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (Γιάννης Χλωρός): Καλαματιανός, Νομικός, Διονέλλης (46΄ Βλάχος), Dhiambo, Μαούνης, Κοντούλης (78΄ Σταυρόπουλος), Τσεπελέ (46΄ Σαχσανίδης), Φιλιμέγκας (61΄ Συκαράς), Καραγιάννης, Πετσίτης και Κόρμαλης.