ΚΗΦΙΣΙΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-1
Το πρώτο τρίποντο στην League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson είναι γεγονός για την ΚΗΦΙΣΙΑ. Η ομάδα των βορείων προαστίων υποδέχτηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ΚΑΛΛΙΘΕΑ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν μπροστά στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό αλλά τους γηπεδούχους να βρίσκουν τον τρόπο να κάνουν την ανατροπή.
Αυτή ήρθε στο δεύτερο μέρος όπου ήταν και το καλό τους διάστημα στο παιχνίδι, με τον Αμάνι να φέρνει το ματς σε ισορροπία στο 65ο λεπτό και τον Μούσιολικ να υπογράφει το τελικό 2-1 στο 69′, το οποίο έφερε το σύνολο του Σεμπαστιάν Λέτο στους πέντε βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια.
Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για την ΚΗΦΙΣΙΑ στην League Phase είναι απέναντι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στη Λεωφόρο, με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον αντίποδα να μετράει πλεον τρεις ήττες σε ισάριθα ματς και να αγωνίζεται εντός έδρας με την ΚΑΒΑΛΑ στο φινάλε.
Η ΚΗΦΙΣΙΑ, η οποία παρατάχτηκε με μία εντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σύγκριση με το τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα, μπήκε νωχελικά στην αναμέτρηση απέναντι στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ στο Πανθεσσαλικό και το πλήρωσε με το… καλησπέρα.
Συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό όταν μετά από λάθος του Ρουκουνάκη η μπάλα έφτασε στον Καντίγιο, ο οποίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και εκτέλεσε με σουτ-κεραυνό τον Ξενόπουλο για να γράψει το 1-0 για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.
Η συνέχεια και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δεν επεφύλαξε μεγάλες συγκινήσεις, με τους γηπεδούχους να μοιάζουν εγκλωβισμένοι απέναντι στην αμυντική τακτική των αντιπάλων τους και το γκολ του Καντίγιο να χωρίζει στις δύο ομάδες όταν εκείνες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Ωστόσο στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα άλλαξαν, με τις αλλαγές του Λέτο να φρεσκάρουν την ομάδα του και εκείνη να χρειάζεται μόλις πέντε λεπτά για να πραγματοποιήσει την ανατροπή.
Στο 65ο λεπτό οι Ζέρσον και Αμανί κυκλοφόρησαν εξαιρετικά τη μπάλα και ο δεύτερος έφερε το ματς στα ίσα με έξυπνο συρτό πλασέ ενώ στο 69′ ο Μουσιόλικ αξιοποίησε το γύρισμα της μπάλας από τον Μαϊντάνα και έγραψε το 2-1, που το διατήρησε άνετα η ομάδα του μέχρι το φινάλε.
ΚΗΦΙΣΙΑ: Ξενόπουλος, Πέτκοφ (46′ Χουχούμης), Σόουζα (83′ Χριστόπουλος), Έμπο, Ρουκουνάκης, Λίγδας (45′ Πατήρας), Ντίας (61′ Αχμάνι), Μαϊντάνα, Εσκιβέλ (46′ Τζίμας), Μούσιολικ, Σμπώκος
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Παπαδόπουλος, Προδρομίτης, Σωτηράκος, Ινσούα, Πανάγου, Γερολέμου, Σαταριάνο, Παυλάκης (75′ Βασιλόγιαννης), Ζωγραφάκης (62′ Γκολφίνος), Σαρδέλης (46′ Μαυριάς), Καντίγιο (75′ Φροσύνης)