Η νέα διοίκηση του ΕΣΠΕΡΟΥ συναντήθηκε με τη Δημοτική Αρχή

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Ιουλίου στο Δημαρχείο Καλλιθέας συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με εκπροσώπους της νέας διοίκησης του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ, που εκλέχτηκε ύστερα από τη διάλυση της συγχώνευσης, μετά τη γνωστή υπόθεση της προσφυγής των «σιδεράδων».

Στη συνάντηση, που είχε διάρκεια μιάμισης ώρας, συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Ασκούνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαργωμένος, ο Πρόεδρος του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ κ. Κοντογιάννης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Πυλαρινός και το μέλος του Δ.Σ. κ. Φουστάνος.

Ο Πρόεδρος του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ κ. Κοντογιάννης, που υπήρξε κατά το παρελθόν αθλητής (μπάσκετ, βόλλεϋ, ποδοσφαίρου και πιγκ-πογκ) αλλά και προπονητής του συλλόγου, ανέπτυξε τους στόχους και τις προτεραιότητες του συλλόγου, όπως διαμορφώνονται ύστερα από τα πρωτοφανή γεγονότα του Ιουνίου, που οδήγησαν στη διάλυση της συγχώνευσης.

Ο  Δήμαρχος κ. Ασκούνης και ο Αντιδήμαρχος κ. Μαργωμένος υποσχέθηκαν κάθε συμπαράσταση στον Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ, που καλλιεργεί τον αθλητισμό στην Καλλιθέα με συνέπεια επί δεκαετίες. Ο Δήμαρχος ζήτησε να ενημερώσει εγγράφως ο ΕΣΠΕΡΟΣ τις δημοτικές παρατάξεις για τα γεγονότα της διάλυσης της συγχώνευσης, αφού κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 27 Ιουλίου υπήρξαν διαμαρτυρίες, για παράδειγμα από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χατζόπουλο, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να αποφασίσει χωρίς να γνωρίζει τα γεγονότα.

Η Δημοτική Αρχή εξήγησε τους λόγους για τους οποίους, ανεξάρτητα από την έκβαση της προσφυγής του ΕΣΠΕΡΟΥ στο ΑΣΕΑΔ, δεν είναι δυνατόν να εξασφαλιστούν, για φέτος τουλάχιστον, οι προϋποθέσεις χρησιμοποίησης του Κλειστού Γυμναστηρίου «ΕΣΠΕΡΟΣ» για αγώνες Α1′ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ. Ωστόσο οι δύο πλευρές συμφώνησαν, ότι οι προϋποθέσεις αυτές θα πρέπει να εξασφαλιστούν στο μέλλον, χωρίς όμως να αποκλείουν τη χρήση του γυμναστηρίου από άλλα τμήματα του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ (βόλλεϋ, χάντμπωλ).

Θεματικές ενότητες: , , ,

Απαντήστε