Μπάσκετ: Σε “καλο δρόμο” η συνένωση ΙΚΑΡΟΥ και ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ !

Γράφηκε κάπου, ότι «βρίσκεται σε καλο δρόμο η συνένωση ΙΚΑΡΟΥ και ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ». Με άλλα λόγια, αφού ο ΙΚΑΡΟΣ κατάπιε ήδη την ΑΕΚΤ και αφού απέτυχε να καταπιεί τον ΕΣΠΕΡΟ, επιδιώκει τώρα να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Καλλιθέα καταπίνοντας τη φορά αυτή τις ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ.

Δεν θα σταθούμε στο αδύνατο επίτευξης κάποιας δι’ απορροφήσεως συγχώνευσης, αφού ο μεν ΙΚΑΡΟΣ «ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» δεν διαθέτει τμήμα μπάσκετ γυναικών (εκείνο που διέθετε η πάλαι ποτέ ΑΕΚΤ έχει ήδη συγχωνευθεί δι’ απορροφήσεως στις ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ από το έτος 2003), οι δε ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ουδέποτε διέθεταν τμήμα μπάσκετ ανδρών. Αν μάλιστα εμφανιστεί «στα  χαρτιά», ότι οι ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ διαθέτουν τμήμα μπάσκετ ανδρών, τότε θα πέσει «το γέλιο της αρκούδας», με άμεσα θιγόμενη τη σημερινή διοίκηση της ΕΣΚΑΝΑ.

Ωστόσο εκείνο που προξενεί αλγεινή εντύπωση, είναι η συνεχιζόμενη διαθεσιμότητα κάποιων Καλλιθεατών να λειτουργήσουν ως «Δούρειοι Ίπποι» των «σιδεράδων».

Σε όσους ξεχνούν, υπενθυμίζουμε ότι οι ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ιδρύθηκαν το 1995 με τη συνένωση των τμημάτων μπάσκετ γυναικών του ΕΣΠΕΡΟΥ και του ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΥ, καταλαμβάνοντας τη θέση του ΕΣΠΕΡΟΥ στην τότε Β’ Εθνική κατηγορία. Γι’ αυτό άλλωστε ονομάστηκαν ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ. Ούτε ΙΚΑΡΙΔΕΣ, ούτε ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΔΕΣ.

Ο ΕΣΠΕΡΟΣ, που έχει κατ’ επανάληψη κληθεί ως απολογούμενος για αμαρτίες τρίτων, δεν πρόκειται ούτε τη φορά αυτή να παραμείνει αδρανής. Η συνέχεια θα δείξει αν κάποιοι είναι πραγματικά τόσο σίγουροι, όπως παρουσιάζονται.

Θεματικές ενότητες: ,

Απαντήστε