Μπάσκετ ανδρών: Ο ΕΣΠΕΡΟΣ προχωρά στη σύσταση ΚΑΕ

Πλησιάζει σιγά-σιγά η ημέρα έκδοσης της απόφασης του ΑΣΕΑΔ και ο ΕΣΠΕΡΟΣ ετοιμάζεται ήδη εν όψει της αποδοχής της προσφυγής του. Το esperos.com έχει ασχοληθεί διεξοδικά με τις λεπτομέρειες αυτής της προσφυγής και οι ειδικοί στους οποίους απευθυνθήκαμε δεν μπόρεσαν να βρουν τρόπο, με τον οποίο θα μπορούσε αυτή να απορριφθεί.

Η νέα διοίκηση του ΕΣΠΕΡΟΥ, αποτελούμενη σε μεγάλο ποσοστό από παλαιούς αθλητές και νέα μέλη του συλλόγου, καθυστέρησε λίγο κοιτάζοντας το “δέντρο” που έκρυβε το “δάσος”. Θεώρησε ότι το κυρίαρχο ήταν η “πάση θυσία” απομάκρυνση των “σιδεράδων” από την Καλλιθέα και όχι η “πάση θυσία” διεκδίκηση των δικαιωμάτων του συλλόγου.

Μερικοί πίστεψαν, ότι η απομάκρυνση των γυρολόγων “σιδεράδων” θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο τετραμερούς προφορικής συμφωνίας μεταξύ του ΕΣΠΕΡΟΥ, της Ομοσπονδίας, του Δήμου Καλλιθέας και του εργοδότη-“σιδερά”. Στα πλαίσια αυτής της λογικής φαίνεται ότι εντάχθηκαν κάποιες συναντήσεις.

Όπως όμως συμβαίνει συχνά, οι συνομιλητές δεν αποδείχθηκαν αξιόπιστοι. Κάποιοι “δεν ξέρουν, δεν κατάλαβαν”, κάποιοι δεν ακούνε, ενώ ο “σιδεράς”, ξεπερνώντας προσωρινά το σοκ της επαπειλούμενης εξαφάνισής του από την πόλη, νομίζει ότι θα επιβιώσει εδώ, καλοπιάνοντας το επόμενο υπόψήφιο θύμα του, δηλαδή τις ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ.

Τον Σεπτέμβριο, με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και των προπονήσεων των ομάδων μπάσκετ της Καλλιθέας αλλά και της Αμφιθέας, κάποιοι φοβούνται ότι υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν εντάσεις στη “φυσική έδρα του ΙΚΑΡΟΥ”, όπως αυτάρεσκα αποκαλεί ο απατεών το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριιο “ΕΣΠΕΡΟΣ” !

Την ευθύνη πρόληψης έχουν αφενός οι “καθ’ ύλην” αρμόδιοι, δηλαδή ο Δήμαρχος Καλλιθέας και ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού και αφετέρου κανα-δυό  αξιωματούχοι της κυβέρνησης, το όνομα ενός εκ των οποίων, όπως ξεχνά πολύς κόσμος, συνδέθηκε με τη μεγαλύτερη υπόθεση ντόπας στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η διοίκηση του ΕΣΠΕΡΟΥ προχωρά ήδη στη σύσταση ΚΑΕ, εκτιμώντας ότι η αναμενόμενη απόφαση του ΑΣΕΑΔ θα είναι θετική.

Θεματικές ενότητες: , , ,

Απαντήστε