Μπάσκετ παίδων: Το Σάββατο στις 3:45 ο δεύτερος τελικός

Ο δεύτερος αγώνας των τελικών για την ανάδειξη της φετεινής πρωταθλήτριας ομάδας παίδων της ΕΣΚΑΝΑ θα διεξαχθεί με γηπεδούχο τον ΕΣΠΕΡΟ το Σάββατο 29 Απριλίου στις 3:45 το μεσημέρι στο κλειστό Εθνικής Αντίστασης (Ιφιγενείας και Δοϊράνης).

Στον πρώτο τελικό της περασμένης Τρίτης ο γηπεδούχος ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ επιβλήθηκε του ΕΣΠΕΡΟΥ με σκορ 64-54. Τρία ήσαν τα κύρια χαρακτηριστικά εκείνου του αγώνα:

– Η σχετική ισοδυναμία των δύο ομάδων από την αρχή μέχρι τρία περίπου λεπτά πριν το τέλος (δεκάλεπτα 19-19, 34-32, 54-50).

– Τα ετεροβαρή διαιτητικά σφυρίγματα σε έναν τόσο κλειστό στο σκορ αγώνα. Ο ΕΣΠΕΡΟΣ δεν απέκτησε πλεονέκτημα εκτέλεσης βολών από συμπλήρωση 5 φάουλ σε κανένα δεκάλεπτο !

– Η πρωτοφανής και απαράδεκτη για αγώνα παιδικού τουλάχιστον πρωταθλήματος συμπεριφορά κάποιων, για λογαριασμό των οποίων τα μέλη της διοίκησης και οι προπονητές του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ζήτησαν συγνώμη από μέλη, νεαρούς αθλητές και γονείς αθλητών του ΕΣΠΕΡΟΥ.

Αν στον αγώνα του Σαββάτου νικήσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, αναδεικνύεται πρωταθλητής. Αν νικήσει  ο  ΕΣΠΕΡΟΣ, θα υπάρξει τρίτος και τελευταίος αγώνας την Τρίτη 3 Απριλίου με γηπεδούχο τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *