Κατά πληροφορίες του esperos.com απορρίφθηκε η ένσταση με την οποία ο ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ ζητούσε τον μηδενισμό του ΕΣΠΕΡΟΥ σε αγώνα που διακόπηκε προσωρινά και ολοκληρώθηκε κανονικά με νικητή τον ΕΣΠΕΡΟ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η διοργανώτρια αρχή δεν ασχολήθηκε καν με αναπόδεικτους τραυματισμούς καλαθοσφαιριστών, αλλά ούτε και με περιπτώσεις βάναυσης συμπεριφοράς ορισμένων από αυτούς, όπως μάλιστα έχουν καταγραφεί σε βίντεο.

Περιοριζόμενη στα αναφερόμενα από τους διαιτητές για «πτώση μικροαντικειμένων», η διοργανώτρια αρχή τιμώρησε τον ΕΣΠΕΡΟ με μία (1) αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν διευκρινίστηκε αν τα «μικροαντικείμενα» αυτά ήσαν χαρτάκια, κέρματα, αναπτήρες ή τσιμπιδάκια. Ωστόσο, εκτός από χαρτάκια, τίποτε άλλο δεν είδε κανείς να πέφτει στο παρκέ.

Η ποινή δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμη στον ΕΣΠΕΡΟ. Επειδή κατά τους κανονισμούς πρέπει να μεσολαβήσουν επτά τουλάχιστον ημέρες από την κοινοποίηση μέχρι την έκτιση της ποινής, φαίνεται ότι ο ΕΣΠΕΡΟΣ θα αγωνιστεί «κεκλεισμένων των θυρών» στον μεθεπόμενο εντός έδρας αγώνα του με τη ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου).

Θεματικές ενότητες:

Απαντήστε