Μπάσκετ ανδρών: Ο Μάντζαρης συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στο τιμόνι

Ο Αντώνης Μάντζαρης, ως προπονητής της αντρικής ομάδας μπάσκετ του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ, καθώς και οι βοηθοί του Γιάννης Γράψας και Θοδωρής Τσέλος, αποτέλεσαν βασικούς και καθοριστικούς παράγοντες της πρόσφατης τρίχρονης θριαμβευτικής πορείας της ομάδας μας από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Β΄ Εθνική, με την κατάκτηση δύο Πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου.

Το προπονητικό team απέδειξε έμπρακτα όχι μόνο τις ικανότητές του αλλά, κυρίως, την αγάπη και την αφοσίωσή του στην ομάδα.

Αυτό αναμφίβολα τους καθιστά αναπόσπαστο μέρος της μεγάλης οικογένειας του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ και εγκάρδιους φίλους των φιλάθλων της Καλλιθέας που στηρίζουν κάθε δράση του Ομίλου.

Ο ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ με χαρά ανακοινώνει ότι ο Αντώνης Μάντζαρης, ο Γιάννης Γράψας και ο Θοδωρής Τσέλος θα συνεχίσουν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο να καθοδηγούν την ομάδα μπάσκετ του Ομίλου.

Είμαστε βέβαιοι ότι με τη συμβολή τους, πάντοτε με φίλαθλο πνεύμα, η ομάδα θα αποδείξει με την 75χρονη συνέχειά της, ότι δεν βρίσκεται τυχαία στην καρδιά του κόσμου της Καλλιθέας, απολαμβάνοντας και του σεβασμού των αντιπάλων της στους αγωνιστικούς χώρους.

Το ΔΣ του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ

Θεματικές ενότητες:

Απαντήστε