Ειρηνοδικείο, ΑΣΕΑΔ και ΕΟΚ ψήφισαν ΟΧΙ στη συγχώνευση!

Η 623/05 απόφαση του Ειρηνοδικείου Καλλιθέας (24 Οκτωβρίου), που δικαίωσε τον ΕΣΠΕΡΟ, ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά του καθεύδοντος συστήματος. Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου οι αποφάσεις έπεσαν βροχή:

– Προηγήθηκε το ίδιο το Ειρηνοδικείο, που παραλαμβάνοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Α.Ε. ΤΑΥΡΟΣ κατά της παραπάνω απόφασής του, εξέδωσε (ερήμην του ΕΣΠΕΡΟΥ και αυθημερόν) προσωρινή διαταγή αναστολής της ίδιας του της απόφασης (!) για 4 μέρες, ίσα-ίσα δηλαδή για να προλάβει και η Ε.Ο.Κ. να αποφασίσει, χωρίς την 623/05 αναστολή εκτέλεσης σε ισχύ!

– Ακολούθησε το ΑΣΕΑΔ, τρέχοντας πια, ύστερα από ακινησία 98 ημερών, με τη δική του απορριπτική απόφαση επί της από 26 Ιουλίου (!) προσφυγής του ΕΣΠΕΡΟΥ.

– Το «νήμα» έκοψε η Ε.Ο.Κ., με «ανοιχτό» πια το πεδίο, απορρίπτοντας, στις 31 Οκτωβρίου πάντα, τις αποφάσεις για συγχώνευση των συνελεύσεων της 29ης Ιουνίου, που βρίσκονταν στην Ε.Ο.Κ. από τις 8 Ιουλίου !

Γνωρίζουν ΟΛΟΙ ότι έχουμε απόλυτο δίκιο, αλλά….

Γνωρίζουν ΟΛΟΙ ότι δεν διαπράξαμε παρανομίες, αλλά….

Γνωρίζουν ΟΛΟΙ τι έχει συμβεί, αλλά….

Σταματάμε εδώ. Ένδικα μέσα υπάρχουν, αλλά σεβόμαστε την πρωθύστερη απόφαση-παράκληση της Ε.Ο.Κ. Σεβόμαστε τους αθλητές, το άθλημα και τα πρωταθλήματα. Είμαστε ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Έχουμε ζήσει κατοχή, εμφύλιο, δικτατορία. Ζούμε και τον σημερινό πολτό.

Έμελλε να γραφεί, ότι υπήρξε εφήμερος «εκ μεταγραφής» πρόεδρος, που σφράγισε, υπέγραψε και ποδοπάτησε ιδιωτικά συμφωνητικά, υποστηρίζοντας ανερυθρίαστα, χωρίς να πείσει κανένα δικαστήριο, ότι «υποχρεώθηκε να ψηφίσει, να εκλεγεί και να διατελέσει Πρόεδρος του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ παρανόμως και παρά τη θέλησή του». Σταματάμε εδώ με τη συγχώνευση. Σταματάμε εδώ και με την αφεντιά του. Εκτός αν έχει ο ίδιος αντίρρηση.

Στους αθλητές και τους φίλους της Α.Ε. ΤΑΥΡΟΣ ευχόμαστε ολόθερμα κάθε επιτυχία. Γεωγραφικά, ιστορικά και κοινωνικά η Καλλιθέα βρισκόταν πάντα δίπλα στον Ταύρο. Κάποιοι πιστέψαμε, ότι οι συνθήκες είχαν ωριμάσει για κάτι αθλητικά ευρύτερο. Οι συνθήκες δεν φταίνε ποτέ όταν δεν είναι αυτές που νομίσαμε.

Θεματικές ενότητες: , ,

Απαντήστε