Μπάσκετ ανδρών: Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ΕΣΠΕΡΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ

Αντιγράφουμε από το basketblog.gr:

Το ΨΥΧΙΚΟ της Α2 επικράτησε του ΕΣΠΕΡΟΥ της Β’ Εθνικής με 74-79 για τη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά η ομάδα της Καλλιθέας άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις διεκδικώντας μέχρι τέλους το παιχνίδι. Ο ΕΣΠΕΡΟΣ έδειξε πολύ θετικά στοιχεία, αλλά οι παίκτες του ΨΥΧΙΚΟΥ, όντας πιο ψύχραιμοι στο τέλος, κατάφεραν να επικρατήσουν και να προκριθούν στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο βοηθός προπονητή του Αντώνη Μάντζαρη στο πάγκο του ΕΣΠΕΡΟΥ, ο Ιωάννης Γράψας, δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού:

«Κάναμε σε γενικές γραμμές μια καλή εμφάνιση, παρότι μπήκαμε νωθρά και έπρεπε να βρούμε κάτι αμυντικά έτσι ώστε να ξυπνήσουμε, να ενεργοποιηθούμε, γιατί αυτά τα παιχνίδια Κυπέλλου είναι πολύ περίεργα. Στην ουσία είναι αγώνες προετοιμασίας για εμάς. Βγάλαμε συμπεράσματα και πιστεύουμε ότι η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες και περιμένουμε ακόμα περισσότερα στο προσεχές διάστημα».

Για το ΨΥΥΧΙΚΟ είπε: «Το ΨΥΧΙΚΟ είναι πολύ έμπειρη ομάδα, με έναν κορμό ο οποίος έχει φάει με το κουτάλι της εθνικές κατηγορίες. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια στο Κύπελλο με υγεία».

Όσον αφορά τον Σπύρο Μαγκουνή, τη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού: «Ο Σπύρος είναι ένα παιδί που έχει παίξει χρόνια σε όλες τις κατηγορίες και αποκτήθηκε για να μας βοηθήσει όπως ακριβώς κάνει μέχρι τώρα».

Όταν ρωτήθηκε για την άνοδο στην Α2: «Έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, έχουμε υψηλούς στόχους αλλά δεν τους οριοθετούμε με λόγια και να λέμε ότι πάμε για άνοδο. Πάμε σιγά-σιγά, παιχνίδι με παιχνίδι, να βγάλουμε αυτά που θέλουμε, να το ευχαριστηθούμε και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *