Μπάσκετ ανδρών: Θα μετατεθεί και δεύτερος αγώνας του ΕΣΠΕΡΟΥ;

Στην Κίνα βρίσκεται από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου η Εθνική Ενόπλων μπάσκετ και συμμετέχει στο 7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στρατιωτικών Αγώνων (CISM) που διεξάγεται στην πόλη Βουχάν (Wuhan).

Την ελληνική ομάδα αποτελούν οι Χρήστος Ντακούλιας (ΕΣΠΕΡΟΣ), Θωμάς Νίκου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’), Σάκης Γεωργοπαπαδάκος (ΕΘΝΙΚΟΣ Π.), Σεραφείμ Θέος (ΚΑΡΔΙΤΣΑ), Νίκος Τσούτσος (ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ), Αλέξης Ράπτης (ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ), Λεωνίδας Παπαδολιάς (ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠ.), Θανάσης Ζαφείρης (ΑΧΑΓΙΑ 82), Θοδωρής Τσιλούλης (ΛΑΡΙΣΑ) και Πάνος Φιλιππάκος (ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ). Προπονητής είναι ο Γιώργος Σκροπολίθας και συνεργάτες του οι Άρης Ξενούλης και Αλέξανδρος Πέτρουλας.

Η πρώτη φάση των αγώνων μπάσκετ διεξάγεται σε δύο ομίλους. Στον πρώτο όμιλο συμμετέχουν Κίνα, Κατάρ, ΗΠΑ, Κονγκό και Μογγολία και στον δεύτερο όμιλο Ελλάδα, Γερμανία, N. Κορέα, Λιθουανία και Βραζιλία.

Το πρόγραμμα της ελληνικής Εθνικής Ενόπλων και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα:

Σάββατο 19 Οκτωβρίου: Ελλάδα Γερμανία 89 61
Κυριακή 20 Οκτωβρίου: Ελλάδα Βραζιλία 58 62
Δευτέρα 21 Οκτωβρίου: Ελλάδα N. Κορέα 111 99
Τρίτη 22 Οκτωβρίου:

ρεπό

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου: Ελλάδα Λιθουανία  

 

 
Πέμπτη 24 Οκτωβρίου: ρεπό
Παρασκευή 25 Οκτωβρίου: Αγώνας 9ης-10ης θέσης.
Αγώνας 7ης-8ης θέσης.
Πρώτος ημιτελικός.
Δεύτερος ημιτελικός.
Σάββατο 26 Οκτωβρίου: Αγώνας 5ης-6ης θέσης.
Αγώνας 3ης-4ης θέσης.
Τελικός.

Κατά τα φαινόμενα, με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, η Εθνική Ελλάδας θα τερματίσει στην πρώτη τριάδα του ομίλου της. Επομένως θα ολοκληρώσει τους αγώνες της στην Κίνα το Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Αν συμβεί αυτό, τότε θα μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία και ο αγώνας του ΕΣΠΕΡΟΥ της προσεχούς Κυριακής 27 Οκτωβρίου στην ΠΕΝΤΕΛΗ. Για τη μετάθεση αυτή θα υπάρξει φυσικά ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν εδώ τα αποτελέσματα της Εθνικής Ενόπλων μπάσκετ.

Θεματικές ενότητες:

Απαντήστε