Μπάσκετ ανδρών: Όχι άλλο κάρβουνο!

Η Ν.Ε.Μ. παίζει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Β’ Εθνική. Βρέθηκε στην κατηγορία αυτή ύστερα από την περυσινή, επίσης παρθενική, εμφάνισή της στη Γ’ Εθνική.

Στις 9 πρώτες αγωνιστικές η Ν.Ε.Μ. έχει πολύ καλό απολογισμό: 6 νίκες και 3 ήττες. Οι ήττες είναι και οι 3 εκτός έδρας και μάλιστα από διεκδικητές (ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟ, ΕΣΠΕΡΟ). Η μόνη μέχρι τώρα φετινή εκτός έδρας νίκη της Ν.Ε.Μ. ήταν με τον ΕΘΝΙΚΟ Π., για την οποία όμως διαμαρτυρήθηκαν οι ηττημένοι.

Στη Ν.Ε.Μ., ύστερα από την ήττα από τον ΕΣΠΕΡΟ, έβγαλαν ανακοίνωση με τίτλο «Όχι άλλο κάρβουνο!»

Γράφουν ότι «είναι η τρίτη (3) φορά φέτος που αλλοιώνεται το αποτέλεσμα του αγώνα μας από διαιτητές που μας παίζουν 100-0! Η τρίτη φορά στα εννέα παιχνίδια!!!»

Φαίνεται λοιπόν ότι στη Ν.Ε.Μ. πιστεύουν, ότι με «50-50 διαιτησίες» σήμερα θα βρίσκονταν στη βαθμολογία πρώτοι και αήττητοι, έχοντας μάλιστα νικήσει εκτός έδρας όλους τους διεκδικητές!

Αν είχε συμβεί αυτό, τότε δεν θα έκλαιγαν και τα «δεκάδες μικρά παιδιά» της Ν.Ε.Μ., τα οποία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεν έκλαιγαν επειδή έχασαν έναν αγώνα που πήγαινε σχεδόν συνεχώς πόντο-πόντο, αλλά επειδή κατάλαβαν κι αυτά ότι τους αδίκησαν οι διαιτητές!

Κουράγιο, παιδιά! Από δω και πέρα η Κ.Ε.Δ. θα τιμωρεί τους «κακούς διαιτητές», που παίζουν ΠΑΝΤΟΤΕ 100-0 την ομάδα σας, όταν χάνει.

Θεματικές ενότητες: ,

Απαντήστε