Συνειδητή (;) παραποίηση της πρότασης του ΕΣΠΕΡΟΥ;

Προς την εφημερίδα “Φως των Σπορ” στάλθηκε στις 17 Ιουνίου 2006 η παρακάτω επιστολή:

Κύριε Διευθυντά,

Ο συνεργάτης σας κ. Μίλτος Σπυρόπουλος, στη στήλη του «Ο Φρουρός της Αχαϊας» έγραψε σήμερα Σάββατο 17 Ιουνίου:

«Απίθανη η πρόταση του Έσπερου Καλλιθέας στην προχθεσινή συγκέντρωση των ομάδων της Γ’ Εθνικής μπάσκετ: Να πέφτουν πέντε από τους ομίλους του Νότου και να ανεβαίνουν πέντε από το Κέντρο και μόνο: Τρεις από την Αθήνα και δύο από τον Πειραιά. Αρκετά περίεργη πρόταση σε βάρος της επαρχίας, αλλά που φυσικά δεν μπορεί να περάσει έτσι εύκολα και απλά με την πατρινή παρουσία του γενικού γραμματέα στα διοικητικά της Ομοσπονδίας».

Προς ενημέρωση των συνεργατών και αναγνωστών σας επισυνάπτεται η 3280/3.6.2006 επιστολή Εσπέρου προς ΕΟΚ με τίτλο «Πρόταση Αναδιάρθρωσης Εθνικών Πρωταθλημάτων Καλαθοσφαίρισης Ανδρών».

Ας φροντίσει έστω και τώρα ο κ. Σπυρόπουλος να πληροφορηθεί το πραγματικό περιεχόμενο της πρότασης του Εσπέρου, που συζητήθηκε επί τρίωρο στη συγκέντρωση της Πέμπτης 15 Ιουνίου, αποσπώντας την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των παρευρεθέντων σωματείων.

Μελετώντας και κατανοώντας την πρόταση, ο συνεργάτης σας θα έχει την ευκαιρία να επανορθώσει τις ανακρίβειες του σημερινού του ρεπορτάζ, «φρουρώντας» πραγματικά και μη εκθέτοντας τους Αχαιούς, στους οποίους ασφαλώς περιλαμβάνονται και σημαίνοντα στελέχη, όπως ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Συν.: Η 3280/3.6.2006 επιστολή προς ΕΟΚ (5 σελίδες)

Θεματικές ενότητες: , , ,

Απαντήστε