Συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ

Δελτίο της νεοεκλεγείσας διοίκησης του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ

Την Δευτέρα 20 Μαϊου, ο ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ γύρισε σελίδα. Οι διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου χαρακτηρίστηκαν από τις δημοκρατικές αξίες που διέπουν τον Σύλλογο και τα μέλη που συμμετείχαν στις διεργασίες της Γενικής Συνέλευσης εξέλεξαν τα πρόσωπα που θα κληθούν να επωμιστούν το βάρος της μετάβασης σε μια νέα εποχή, χωρίς να ξορκίζεται η σύνδεση με το ιστορικό παρελθόν.

Η νέα σύνθεση του ΔΣ είναι οι κάτωθι:

Νέος Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Ιωάννης Μοσχόπουλος με πολυετή προσφορά στο σύλλογο σε θέσεις κλειδιά και Γενικός Αρχηγός του τμήματος μπάσκετ.

Α’ Αντιπρόεδρος ο Θεόδωρος Φουστάνος,

Β’ Αντιπρόεδρος ο Αναστάσιος Παπούλιας

Γενικός Γραμματέας ο Κυριάκος Ταχυνάκος,

Ειδικός Γραμματέας η Αθηνά Πάνια και ταμίας ο Βασίλης Λάζαρης.

Ως σύμβουλοι θα συμμετέχουν στη διοίκηση οι Ελευθέριος Μέντζος, Γεώργιος Περδίκης, Γεώργιος Ζαΐμης, Απόστολος Μπαρμπαρόσος και ο Λουκάς Παπαθανασόπουλος.

Αναπληρωματικά μέλη θα είναι ο Δημήτριος Ντοκούζης και η Αλεξάνδρα Μποτσώλη.

Με αφορμή τη συγκρότησή του σε σώμα, το νέο ΔΣ του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους πολυπληθείς φίλους που συμμετείχαν στις εκλογικές διεργασίες, επιβεβαιώνοντας τη σύνδεσή τους με τον σύλλογο, αλλά και την απελθούσα διοίκηση για όσα προσέφερε στο προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Μέριμνα όσων συμμετέχουν στο νέο σχήμα, από τον πρόεδρο ως το τελευταίο μέλος, είναι να εργαστούν για την προάσπιση των αρχών και των αξιών του ΕΣΠΕΡΟY, μακριά από μικροπαραγοντισμούς και προσωπικές φιλοδοξίες. Κοινός στόχος είναι να δοθεί ισότιμη προσοχή σε όλα τα τμήματα ανεξαιρέτως, μια και η ισχύς του Συλλόγου πρέπει να είναι ο «λαός» του.

Αναμφίβολα η ανδρική ομάδα μπάσκετ, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αποτελεί τη βιτρίνα των τελευταίων ετών. Η εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες θα συνεχιστεί με μεγαλύτερο ζήλο όπως θα συνεχιστεί επίσης η δουλειά σε βόλεϊ, πινγκ πονγκ, χάντμπολ, roller, skateboard κ.λ.π.

Μας νοιάζουν τα παιδιά, μας νοιάζουν τα φυτώρια, μας νοιάζει η οργάνωση και η ευγενής άμιλλα.

Πάνω απ’ όλα ο ΕΣΠΕΡΟΣ!