Μπάσκετ ανδρών: Παράξενο πρωτάθλημα!

Προς την ΕΣΚΑΝΑ στάλθηκε την Τετάρτη 2 Απριλίου η παρακάτω επιστολή:

“Αξιότιμοι κύριοι,

Στο μπάσκετ ανδρών της Α’ κατηγορίας ΕΣΚΑΝΑ φαίνεται ότι τις τελευταίες αγωνιστικές επιχειρήθηκε ανεπιτυχώς να γίνουν παράξενα πράγματα.

Σε διάφορα μπλογκς (http://eskana.gr/forum/index.php?topic=33.90, http://eskana.gr/forum/index.php?topic=33.75, http://www.superbasket.gr/spy/?p=8), πολλά έχουν γραφεί για τον αγώνα ΦΟΙΝΙΚΑΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ (20ή αγωνιστική). Από τα γραφόμενα φαίνεται ότι ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ νίκησε κατά λάθος (!) με ένα πόντο διαφορά, ενάντια στις εκατέρωθεν επιθυμίες. Φαίνεται επίσης, ότι ο νεαρός καλαθοσφαιριστής του ΦΟΙΝΙΚΑ, που σκόραρε με τη λήξη το νικητήριο καλάθι, δικαιολογήθηκε στους διαμαρτυρόμενους (!) παράγοντες του σωματείου του, ότι το έβαλε επειδή οι αντίπαλοι τον έβριζαν από την κερκίδα! Αλήθεια, οι υπεύθυνοι δεν άκουσαν και δεν κατάλαβαν τίποτε;

Μαθεύτηκε επίσης, (βλέπε και http://eskana.gr/forum/index.php?topic=33.90), ότι στον αγώνα ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ (22η αγωνιστική), όπου και πάλι ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ έχασε με διαφορά ενός πόντου, ο «μάνατζερ» καλαθοσφαιριστή του ΕΘΝΙΚΟΥ προσπάθησε να πείσει (!) τον αθλητή του να έχει μειωμένη απόδοση και, όταν αυτός ανέφερε το γεγονός στους συναθλητές και τον προπονητή του, απειλήθηκαν σοβαρά επεισόδια, αφού ο «μάνατζερ» είχε το θράσος να παρευρίσκεται στον αγώνα!

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος τα «πονηρά» παιχνίδια είναι σημαδεμένα:
24η αγωνιστική: ΠΕΡΑΜΑ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ.
26η αγωνιστική: ΕΣΠΕΡΟΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ.

Θεωρούμε ότι στους αγώνες αυτούς σκόπιμο θα είναι να παρευρίσκονται μέλη της διοίκησης της ΕΣΚΑΝΑ. Εκ των πραγμάτων, άνθρωποι του ΕΣΠΕΡΟΥ θα βρίσκονται στους παραπάνω αγώνες και θα καταγράψουν περίεργες συμπεριφορές.

Ο ΕΣΠΕΡΟΣ, που βρέθηκε φέτος στις τοπικές κατηγορίες για πρώτη φορά από το 1975 (!) πληρώνοντας εν πολλοίς την «κόντρα» του με το «παρασκήνιο», παρακολουθεί με έντονη ανησυχία την έξαρση του «καννιβαλισμού» στο «ερασιτεχνικό» πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΣΚΑΝΑ.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα μεριμνήσετε, ώστε να σταματήσει τώρα η αβελτηρία των κάθε λογής καλοθελητών, πριν μεταφερθεί το πρωτάθλημα στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Με εκτίμηση”

Θεματικές ενότητες: ,

Απαντήστε