Το τέλος του Ελληνικού μπάσκετ;

Συγχαίρουμε τη συμπαθή ομάδα του ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ για τη σημερινή νίκη της, η οποία, όπως φαίνεται, δεν θα μπορέσει να τη διατηρήσει στη Γ’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ. Θα ήταν ευχής έργο οι συμπαθείς, επιστρέφοντας στα τοπικά πρωταθλήματα, να έπαιρναν μαζί τους και τους διαιτητές του σημερινού αγώνα, τα ονόματα των οποίων, παντελώς άγνωστα έξω από τον οικογενειακό τους περίγυρο, δεν προτιθέμεθα να καταστήσουμε πανελληνίως γνωστά. Εκεί στις αλάνες της ελληνικής επαρχίας, όπου οι αθλητικές συναντήσεις αποκτούν χαρακτηριστικά πολεμικής σύρραξης, διατίθεται λαμπρό πεδίο δόξας, τόσο για τους συμπαθείς, όσο και για τους ανεπαρκείς.

Δυστυχώς οι συμπαθείς μας απαγόρευσαν να βιντεοσκοπήσουμε το παιχνίδι. Στέρησαν έτσι από την Ομοσπονδία αποδεικτικό υλικό των αποτελεσμάτων της πολιτικής της για την περιφερειακή ανάπτυξη του αθλήματος. Στέρησαν επίσης τη δυνατότητα να θαυμάσουν τους ανεπαρκείς αυτοί που τους μοιράζουν σφυρίχτρες.

Ο ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ αγωνίζεται 62 χρόνια στα γήπεδα. Σήμερα είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που αντίπαλοι αθλητές μετά τη λήξη του αγώνα ζητούν συγνώμη για ΒΑΡΥΤΑΤΟ τραυματισμό καλαθοσφαιριστή μας (Μπανακάκης) στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ομολογώντας ότι ο τραυματισμός ήταν ΣΚΟΠΙΜΟΣ και σύμφωνος με δοθείσα ΕΝΤΟΛΗ. Για τις πρωτοφανείς εμπειρίες που ζήσαμε στην Κυνουρία ΔΕΝ θεωρούμε υπεύθυνους τους συμπαθείς. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.

Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ είναι φτωχή. Βρισκόμαστε ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στο ΤΕΛΟΣ του Ελληνικού μπάσκετ.

Θεματικές ενότητες: , ,

Απαντήστε