70 χρόνια ΕΣΠΕΡΟΣ: Χαιρετισμός κ. Γ. Μαργωμένου

Με ιδιαίτερη χαρά, απόλυτο σεβασμό και συγκίνηση χαιρετίζω την εκδήλωση που γίνεται σήμερα στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων από την ίδρυση του Παναθλητικού Ομίλου Καλλιθέας «Έσπερος».

Δυστυχώς έκτακτη επαγγελματική μου υποχρέωση δεν μου επιτρέπει να είμαι σήμερα κοντά σας και να χαρώ κι εγώ μαζί σας.

Θα ήθελα όμως να σας δηλώσω ότι η διοίκηση του Δήμου με απόλυτο σεβασμό βρίσκεται κοντά στις προσπάθειες του ομίλου μας και στηρίζει στο μέτρο των δυνατοτήτων της κάθε υγιή εξέλιξη αυτού. Δηλώνουμε αδυναμία στο να στηρίξουμε εξωπραγματικές απαιτήσεις, οι οποίες πολλές φορές ξεπερνούν την ανάπτυξη των αθλημάτων που καλλιεργεί ο όμιλος μας κι εκφράζονται μέσα από έναν άκρατο παραγοντικό εγωισμό.

Με απόλυτο σεβασμό σας δηλώνω ότι όσο είμαστε εμείς στη διοίκηση του Δήμου δεν θα επιτρέψουμε κανείς να αμφισβητήσει την ιστορικότητα και τη συμβολή του Εσπέρου στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας.

Σας ευχαριστώ για το σύνολο των επιτυχιών σας, μέσω των οποίων η πόλη μας δοξάστηκε, αλλά και γι’ αυτές που θα ακολουθήσουν και θα επιτρέψουν στον όμιλό μας να ξαναγυρίσει στη θέση που για δεκαετίες μας είχε συνηθίσει να τον βλέπουμε και να τον χειροκροτούμε.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Θεματικές ενότητες: , ,

Απαντήστε