Monthly Archives: July 2017

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του ΕΣΠΕΡΟY για την περίοδο 2017-18

Με κεντρικό σύνθημα «ΚΑΛΛΙΘΕΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΕΣΠΕΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ» κυκλοφόρησαν οι κάρτες, που θα συνοδεύσουν το ταξίδι της ομάδας μας στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ Ανδρών, οι οποίες κοστίζουν 30€ και παρέχουν πολλά προνόμια στους κατόχους τους.

Κατ’ αρχήν είναι εξασφαλισμένη η ελεύθερη είσοδος στους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ στη Γ΄ Εθνική (13 αγώνες), στο κύπελλο ανδρών ΕΣΚΑΝΑ, καθώς επίσης και σε οποιουσδήποτε άλλους αγώνες φιλικούς ή επίσημους, που θα διεξαχθούν με γηπεδούχο την ομάδα μας σε όλα τα ομαδικά αθλήματα του συλλόγου.

Αποκτήστε λοιπόν τη δική σας προσωπική Kάρτα Φιλάθλου και πιάστε θέση στην εξέδρα κερδίζοντας μοναδικά προνόμια, προσφορές και εκπτώσεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις της περιοχής μας και όχι μόνο, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, καθώς και άλλα πολλά και πλούσια δώρα.

Άλλωστε αυτή τη χρονιά ο ΕΣΠΕΡΟΣ είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στο μπάσκετ σε εθνικό επίπεδο και η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί.

Ας στηρίξουμε λοιπόν στην πράξη το δύσκολο φετινό εγχείρημα και ας αποδείξουμε πως τη φετινή περίοδο πραγματικά θα είμαστε … Μια Πόλη – Μια Ομάδα!!!

ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα γίνεται καθημερινά 10:00 – 13:00 από τα γραφεία του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ, Αραπάκη 6, Καλλιθέα.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 9515 896 και μέσω mail στο esperos1943@gmail.com.

Μπάσκετ ανδρών: Ανανεώσεις. Αποχωρήσεις. Αφίξεις

ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΣΚΟΡΗ

Ανακοίνωση ΔΣ ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ:

ΛΥΣΗ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΣΚΟΡΗ
Μετά από έξι χρόνια συνεχούς συνεργασίας (2011-2017), ο παίκτης της Ανδρικής μας Ομάδας Μπάσκετ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΣΚΟΡΗΣ δεν θα συνεχίσει πλέον μαζί μας.
Ευχόμαστε σε αυτόν τον πολύ καλό αθλητή και σπάνιο χαρακτήρα καλή τύχη στη συνέχεια της αθλητικής και επαγγελματικής του πορείας.
Οι πόρτες του ΕΣΠΕΡΟΥ θα είναι πάντα ανοικτές για σένα ΓΙΑΝΝΗ!
Εις το επανιδείν!

ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Ανακοίνωση ΔΣ ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ:

ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
Η Διοίκηση του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της, με τους εξής τέσσερις καλαθοσφαιριστές: ΓΙΩΡΓΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΧΡΗΣΤΟ ΔΟΥΤΣΙΝΗ, ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ και ΡΑΦΑΗΛ ΠΕΤΑΛΑ.
Όλοι οι παραπάνω παίκτες πρόσφεραν πολλά κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους με τον ΕΣΠΕΡΟ για να πετύχουμε και να κάνουμε το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα.
Ως εκ τούτου η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία αλλά και όλη η οικογένεια του ΕΣΠΕΡΟΥ νοιώθουν την ανάγκη να τους ευχαριστήσουν από τα βάθη της καρδιάς τους, για τα όσα πρόσφεραν στον σύλλογο και τους εύχονται να έχουν πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες στις ομάδες που θα συνεχίσουν την καλαθοσφαιρική τους πορεία.

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΝΝΕΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Ανακοίνωση ΔΣ ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ:

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2017-18
Ο Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την επόμενη περίοδο 2017-18 με τους καλαθοσφαιριστές ΓΙΩΡΓΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΡΛΑΦΤΗ, ΚΛΑΟΥΝΤΙΟ ΧΑΡΟΥΝΙ, ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΚΙΔΗ, ΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΑΜΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΟΓΚΑ.
Οι παραπάνω αθλητές μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν με τη φανέλα του Συλλόγου μας που συνδυάστηκε με την κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου σε συνδυασμό με την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, θα είναι και φέτος πρωταγωνιστές για την ομάδα μας στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.
Καλή χρονιά!!!

ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Ανακοίνωση ΔΣ ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ:

ΔΥΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ
Ο πρώτος είναι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ με 9 συνεχόμενα χρόνια στην Φ.Ε.Α. και ο δεύτερος ο ταλαντούχος νεαρός ΧΑΡΗΣ ΚΑΚΑΒΟΥΛΑΣ που αγωνιζόταν την χρονιά που μας πέρασε στον Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ.
Με αυτούς τους παίκτες ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ στοχεύει στο να δημιουργήσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα μπορέσει να πραγματοποιήσει καλή πορεία στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Το Δ.Σ. τους καλωσορίζει στον σύλλογο και περιμένει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να βοηθήσουν τον Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ την νέα χρονιά.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ

Ανακοίνωση ΔΣ ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ:

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ
Ανακοινώνεται η συνεργασία της ομάδας με τον έμπειρο αθλητή ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΟΥΡΗ που αγωνιζόταν φέτος στον Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.
Ο Σύλλογος περιμένει από τον ΓΙΩΡΓΟ να προσθέσει την ποιότητά του στην ομάδα και η οικογένεια του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την προσθήκη του συγκεκριμένου παίκτη.
Το Δ.Σ. του εύχεται υγεία, επιτυχίες αθλητικές με τον Σύλλογο και τον καλωσορίζει στην ομάδα μας.

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Ανακοίνωση ΔΣ ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ο ΕΣΠΕΡΟΣ κάνει την υπέρβαση και ενισχύει το ρόστερ του με δύο νεαρούς ταλαντούχους παίκτες με εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες.
Ο πρώτος είναι ο ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΟΥΤΣΑ, ο οποίος προέρχεται από τον ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ, στον οποίο έπαιξε δανεικός από τον Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ και ο άλλος είναι ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΛΤΕΖΟΣ που αγωνιζόταν την χρονιά που μας πέρασε στην ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
Το Δ.Σ. τους καλωσορίζει στον σύλλογο και περιμένει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να βοηθήσουν τον Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ τη νέα χρονιά.
Τέλος ευχαριστεί τον Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ και τον Πρόεδρο κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΛΕΞΟΥΣΑΚΗ για την παραχώρηση του ΟΡΛΑΝΤΟ.